top of page

Mit hjem skal have sjæl

NICOLAI FRIMODT VALLYS

Nicolai er 26 år og allerede etableret professionel fodboldspiller, hvor han er kantspiller for Brøndby IF.

Skærmbillede 2023-03-26 kl. 22.24_edited.jpg

UDEBANE // SÅRBARHED

ASIS - Du flyttede hjemmefra som 21 årig. Og ikke bare sådan 3 km væk fra dine forældre, men til Silkeborg. Hvad gør du for at føle dig hjemme? Og hvad betyder hjem for dig?

NICOLAI - Hjem betyder meget for mig. I mit fag har jeg meget fritid og knap så meget frihed, som betyder at jeg har mange timer i hjemmet. Derfor er det vigtigt for mig at have et sted hvor jeg kan samle mig og få energi til den næste opgave. Hjem for mig er et sted som skal være funktionelt, hvilket fek.s viser sig i min stue via to gode “flyder-sofaer” og et vulgært stort fladskærms-tv. 

............................................................

ASIS - Dit skift fra Silkeborg til Brøndby IF, har udefra set, vakt blandede følelser hos, især Brøndby fans. Hvordan påvirker det dig personligt, at dit arbejde er i stand til, at vække så stærke følelser i andre mennesker? Både positive og negative. Og hvordan takler du det?

 

NICOLAI -Det er en fed drivkræft, for mig, at det vækker store følelser hos andre, og noget som jeg, især efter mit skifte, har haft mærket på godt og ondt. Det er en stor del af det, at være Brøndby spiller, og jeg ville ikke være det foruden. 

Skærmbillede 2023-03-26 kl. 22.24_edited.jpg

UDEBANE // SÅRBARHED

ASIS // Du flyttede hjemmefra som 21 årig. Og ikke bare sådan 3 km væk fra dine forældre, men til Silkeborg. Hvad gør du for at føle dig hjemme? Og hvad betyder hjem for dig?

NICOLAI // Hjem betyder meget for mig. I mit professionelle sportsliv har jeg meget fritid og knap så meget frihed, som betyder, at jeg har mange timer i hjemmet. Derfor er det vigtigt for mig at have et sted, hvor jeg kan samle mig og få energi til den næste opgave. Mit hjem for mig er et sted, som skal være funktionelt, hvilket eksmempelvis viser sig i min stue via to gode “flyder-sofaer” og et grotesk stort fladskærms-tv, fortæller Nicolai Vally.

HJEMMEBANE // FRA BØRGE MOGENSEN TIL SALEM CHARABI

ASIS // I dit hjem blander store danske design klassikere som P.H, Børge Mogensen og Kaare Klint sig ubesværet med nutidigt design. Designs som hver især indskriver sig i vidt forskellige stilmæssige tidsaldre og sammenhænge. Har du altid interesseret dig for design? Og hvad betyder noget for dig, når du vælger de ting, som du omgiver dig med?

 

NICOLAI // Jeg er vokset op i et hjem med gode danske møbelklassikere og har måske opsnappet lidt af min interesse derfra. Jeg har aldrig rigtig sat mig super meget ind i hvem og hvordan, men jeg er nysgerrig og værdsætter et flot møbel uanset om det er Børge Mogensen eller et godt genbrugsfund. Jeg stræber efter at lave et hjem med massere af sjæl. 

Seat in sienna31570.jpg
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 22.43_edited.jpg
Skærmbillede 2023-03-26 kl. 22_edited.jpg
bottom of page